update button

Post your suggestion to DVD Chief here.

update button

Postby Ptitduf » Fri Apr 19, 2013 6:50 pm

does this type of command exist ? <form><input type="button" value="{ $lang.updatetmovie }" onClick="window.location='action://eupdate/'"></form>
Ptitduf
 
Posts: 15
Joined: Wed Apr 25, 2012 5:13 pm

Re: update button

Postby Ptitduf » Sun May 05, 2013 5:20 pm

If no answer or any solution : :( :(
I want my money bacck!!!!!!
Ptitduf
 
Posts: 15
Joined: Wed Apr 25, 2012 5:13 pm

Re: update button

Postby Ptitduf » Mon May 06, 2013 3:15 pm

Thank you again for choosing DVD Chief. We're excited to have you as a
customer, and we look forward to working with you. really ??? don't seems to
Ptitduf
 
Posts: 15
Joined: Wed Apr 25, 2012 5:13 pm

Re: update button

Postby DVD Chief » Tue May 07, 2013 8:56 am

No, update command is not supported yet. All supported commands you can find in HTML URL shemas topic in DVD Chief template engine help file.
PS. Note the forum is created to share your feedback and experience with other users, it is not official support channel. If you need a timely response please contact our support team via email.
DVD Chief
Site Admin
 
Posts: 59
Joined: Sun Mar 11, 2012 7:47 pm

Re: update button

Postby Ptitduf » Tue May 07, 2013 3:12 pm

OK, more clearly: when i create my collection i import my collection from a text dfile and it worked nice ! because i got hundred DVDs classifieds and don't want to loose all
of course i loose some in formation; never mind i was ready to download from the web, but i don't understand the update :i can't update just the film i want to updatebecause i've to find it in the list of all my collectionso i "selected one" and after i loose lot of time to selecte only the movie i want :?:
Ptitduf
 
Posts: 15
Joined: Wed Apr 25, 2012 5:13 pm

Re: update button

Postby DVD Chief » Tue May 07, 2013 10:22 pm

You need to use Movie -> Change -> Update movies... command to update movie information from the web.
DVD Chief
Site Admin
 
Posts: 59
Joined: Sun Mar 11, 2012 7:47 pm

Re: update button

Postby Ptitduf » Sun May 26, 2013 5:47 pm

want to update only the active one
Ptitduf
 
Posts: 15
Joined: Wed Apr 25, 2012 5:13 pm

Re: update button

Postby DVD Chief » Tue May 28, 2013 4:23 am

Just add Search tab into visible tabs and use search command. They will update current listing.
DVD Chief
Site Admin
 
Posts: 59
Joined: Sun Mar 11, 2012 7:47 pm


Return to Features

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron